Image Alt

Entorn

Descobreix

l’entorn de

Cal Sec

Santa Eulàlia de Puig-oriol, al terme municipal de Lluçà, està situat al cor de la comarca del Lluçanès, a deu minuts de cotxe de les viles de Prats de Lluçanès i Olost, que tenen benzinera, farmàcia, supermercats, etc.

Monuments historics 0
Senderisme 0
Activitats 0
Gastronomia 0

Monuments històrics

A cinc quilòmetres hi ha el conjunt del monestir romànic de Lluçà i el castell amb la capella rodona de Sant Vicenç.

Senderisme

A peu del camí central de transhumància, Santa Eulàlia és un bon indret per fer caminades curtes o llargues, bicicletades o anar a caçar bolets.

Activitats

Al poble, de 280 habitants i amb el carrer Major i la plaça lliures de cotxes, hi ha botigues, carnisseria, dos bars restaurants, dos parcs infantils, pista esportiva i altres serveis. A vint minuts de la zona de bany de la riera de Merlès i a vint-i-cinc de Vic, Berga i Ripoll, amb tot l’encant d’una terra encara poc coneguda, és un indret ideal per abaixar el ritme o per canviar d’aires.

Gastronomia

A 1 minut caminant, a la plaça Major del poble, hi ha el nostre restaurant Cal Penyora, on podràs gaudir d'una cuina casolana. El restaurant Cala Filo també amb cuina casolana i brasa. També al nostre Municipi hi ha el restaurant la Primitiva, de cuina Argentina, que està a 4km, davant del Monestir de Santa Maria de Lluçà. Demana'ns més informació de restaurants de la comarca.

You don't have permission to register